Головна Новини Новини 15.01.2021 р. ВІДКРИТИЙ ОНЛАЙН-УРОК ТЕОРЕТИЧНОГО НАВЧАННЯ

PostHeaderIcon 15.01.2021 р. ВІДКРИТИЙ ОНЛАЙН-УРОК ТЕОРЕТИЧНОГО НАВЧАННЯ

15 січня 2021 року в ДНЗ "Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу", викладачем Волошиною Ю.В. був проведений відкритий онлайн-урок теоретичного навчання за темою "Характеристика масляного бісквіту. Приготування масляного бісквіту та виробів з нього" в навчальній групі № 24 за професією 7412 Кондитер 4 розряду.

Мета уроку - ознайомитися з характеристикою масляного бісквіту, набути теоретичних знань з технології приготування масляного бісквіту та виробів з нього.

Викладач проводив онлайн-лекцію у формі роздуму над проблемою, зміст якої розкривався шляхом організації пошуку її вирішення. Юлія Волошина ставила питання, а здобувачі освіти шукали різні підходи до його розв'язання, висловлювали пропозиції, здогадки. Учні переглянули фрагмент навчального фільму щодо приготування масляного бісквіту з використанням хімічних розпушувачів та без додавання хімічних розпушувачів (на меланжі та дієтичних яйцях). Під час дебрифінгу викладач поцікавилася в учнів, що було ефективно на уроці, узагальнили пройдений матеріал та отримали оцінки.

 

PostHeaderIcon Підготовка за освітньо-кваліфікаційним рівнем – кваліфікований робітник:

PostHeaderIcon Підготовка за освітньо-кваліфікаційним рівнем –фаховий молодший бакалавр:

Новини

news2

Роботи наших учнів

Голосування
Куди підете навчатись:
 
точний час