Головна Новини Новини 06.10.2014 р. Незабутня святкова подорож

PostHeaderIcon 06.10.2014 р. Незабутня святкова подорож

4 жовтня 2014 року з нагоди професійного свята колектив ДНЗ «Київське обласне ВПУ харчових технологій та ресторанного сервісу» здійснив незабутню подорож до Музею української домашньої ікони XVII-XX ст., що знаходиться в «Замку Радомисль» і є єдиним у світі музеєм домашньої ікони.

Унікальна експозиція налічує понад 5000 ікон та предметів християнського мистецтва з усіх куточків країни. Професійний екскурсовод провів відвідувачів через просторі виставкові зали та ознайомив з регіональними особливостями народного іконопису. У папірні майстер продемонстрував основні етапи ручного виготовлення паперу, аналогічний тому, який 400 років тому застосовували православні ченці.

Освітяни мали змогу відчути неповторну ауру замку, акустику концертної зали, піднятися по гвинтових сходах на вежу, звідки видно Острів Любові, і вдаривши у дзвін, загадати бажання.

Втомившись від шуму великого міста, подорожуючі з радістю прогулювалися у ландшафтному парку «Замку Радомисль», який дійсно є одним з найдивовижніших місць в Україні. На невеликому просторі - дерева і скелі, річки та водоспади, протоки і озера. Територія з усіх боків оточена водою. Як і в давнину, тут б'ють джерела, ростуть рідкісні рослини, співають солов'ї, а в тихій воді хлюпається риба, чекаючи своїх рибалок.

Надихнувшись неповторною красою замку, педагоги ДНЗ «Київське обласне ВПУ харчових технологій та ресторанного сервісу» продовжили свою подорож, завітавши до етнографічного комплексу «Українське село», де ознайомившись з українською стародавньою архітектурою, побутом та народними ремеслами, мали змогу в повній мірі відчути себе нащадками та співучасниками могутнього української народу та культури.

 

PostHeaderIcon Підготовка за освітньо-кваліфікаційним рівнем – кваліфікований робітник:

PostHeaderIcon Підготовка за освітньо-кваліфікаційним рівнем –фаховий молодший бакалавр:

Новини

news2

Роботи наших учнів

Голосування
Куди підете навчатись:
 
точний час