touTubefbInstagram icon

Новини

Надрукувати

20.05.2016 р. Тиждень безпеки дорожнього руху

Автор: Super User. Posted in Новини

За ініціативи Міністерства охорони здоров'я України, підтримки Кабінету Міністрів України, із залученням профільних міністерств та відомств, обласних та Київської міської держадміністрацій, міжнародних і вітчизняних організацій з 16 по 22 травня 2016 року в Україні проходить Тиждень безпеки дорожнього руху.

У нашому навчальному закладі триває проведення комплексу заходів (згідно затвердженого плану) щодо підвищення рівня інформованості учасників навчального процесу про негативні наслідки дорожньо-транспортних пригод та стимулювання дій, спрямованих на усунення основних факторів ризику дорожньо-транспортного травматизму, попередження небезпечної поведінки на вулицях і дорогах, неухильне використання засобів безпеки при користуванні транспортними, дотримання швидкісного режиму та правил дорожнього руху.

Тиждень безпеки дорожнього руху у ДНЗ «Київське ОВПУХТРС» розпочався 16 травня урочистою лінійкою. Того ж дня відбувся круглий стіл на тему «Безпека дорожнього руху», участь у якому взяли представники громадської організації «Рух Дорога Безпека».

18 травня у навчальних групах майстрами виробничого навчання, класними керівниками та кураторами була проведена виховна година на тему «Безпека на дорозі – безпека життя».

19 травня заступником директора з виховної роботи Сушко В.В. за підтримки інженера з ОП Дольної В.О. було проведено тестування учнів на знання правил дорожнього руху та організовано перегляд відеоматеріалів «Надання першої медичної допомоги під час ДТП».

У бібліотеці навчального закладу бібліотекарем Козак Т.В. організовано тематичну виставку «Безпека руху – це життя», що відкрита для відвідувачів впродовж тижня.

Також, на 22 травня заплановано проведення вихователями гуртожитку години спілкування «Безпека руху залежить від кожного з нас».

Підготовка за освітньо-кваліфікаційним рівнем –фаховий молодший бакалавр: