Головна Новини Новини 27.09.2017 р. Ярмарка професій в м. Ірпінь

PostHeaderIcon 27.09.2017 р. Ярмарка професій в м. Ірпінь

26 вересня 2017 року у приміщенні Ірпінського міського центру зайнятості відбулася Ярмарка професій. Презентувати свою освітню програму до м. Ірпінь прибули і представники нашого навчального закладу майстри в/н Пісна І.А., Петренко Л.В. та учениця – голова учнівського самоврядування Тарасевич Богдана.

Поспілкувавшись безпосередньо із представниками нашого училища, відвідувачі отримали інформацію про специфіку навчання, умови вступу, проходження практики та подальшого працевлаштування.

Особливу зацікавленість у відвідувачів викликало проведення майстер-класу з мастики від наших представників. Кожен бажаючий міг взяти участь у виготовленні виробів. Також нашим представникам було вручено подяку за активну участь в профорієнтаційній роботі.

За словами працівників служби зайнятості, нині попитом на ринку праці користуються саме робітничі професії. Тому фахівці і радили випускникам шкіл, щоб не поповнити лави безробітних, звернути увагу саме на ці професії та йти здобувати профтехосвіту, адже кваліфіковані робітники затребувані завжди.

 

PostHeaderIcon Підготовка за освітньо-кваліфікаційним рівнем – кваліфікований робітник:

PostHeaderIcon Підготовка за освітньо-кваліфікаційним рівнем –фаховий молодший бакалавр:

Новини

news2

Роботи наших учнів

Голосування
Куди підете навчатись:
 
точний час