touTubefbInstagram icon

Надрукувати

04.03.2020 р. Всесвітній день письменника

Автор: Super User. Posted in Новини

"Всякий автор хоче писати так, щоб його зрозуміли; але при цьому потрібно писати про те, що варто розуміння" - писав Ж. Лабрюйер.

03 березня 2020 року, з нагоди Всесвітнього дня письменника, в інтерактивній читальні ДНЗ "Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу" бібліотекарем Т. Козак організовано книжкову виставку "Великі думки, що виходять із серця", присвячену творчим надбанням українських письменників.

Хоч професія письменника з'явилася багато століть назад, майстри слова отримали своє свято лише у 1986 році на засіданні 48 конгресу Міжнародного ПЕН-клубу. Відтоді Всесвітній день письменника відзначають щорічно 3 березня.

На книжковій виставці здобувачі освіти представляли художні твори, що виражають глибину творчості, яка робить кожного письменника неповторним.

А також присутні мали змогу прослухати твори сучасних авторів за допомогою відеороликів. Здобувачі освіти долучились до акції "Обіймемося всією Україною", оскільки в свій день письменники України закликають своїх співвітчизників до миру.

Підготовка за освітньо-кваліфікаційним рівнем –фаховий молодший бакалавр: