touTubefbInstagram icon

27.12.2017 р. Акція «Милосердя: від теорії до практики»

Автор: Super User. Posted in Новини

В ДНЗ «Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу» проходила акція «Милосердя: від теорії до практики», яка була організована практичним психологом Бенедіс Н.О. та педагогічним колективом. Здобувачі освіти та педагогічний колектив активно прийняли участь у даному заході.

26 грудня 2017 року лідери УС разом з психологом Бенедіс Н.О. та головою учпрофкому Козак Т.В. відвідали Дарницький дитячий будинок-інтернат та передали дітям зібрані подарунки. А також майстрами в/н та здобувачами освіти були випечені новорічні смаколики.

Відвідувачі мали змогу поспілкуватися із заступником директора Цебрик В. М., а також з черговими вихователями, які провели здобувачів освіти до дитячих груп різної вікової категорії, де вони зустрілися з дітьми будинку-інтернату та вручили їм смаколики і подарунки.

Новорічний час - чудова пора, коли діти загадують бажання Діду Морозу, вірять у казку та здійснення чудес. Адже кожна дитина, незалежно від її здібностей та можливостей, прагне уваги, любові й тепла, бажає проявити свої творчі вміння та досягнення.

Підготовка за освітньо-кваліфікаційним рівнем –фаховий молодший бакалавр: