touTubefbInstagram icon

Надрукувати

23.01.2018 р. День Соборності України

Автор: Super User. Posted in Новини

День 22 січня 1919 року ввійшов до національного календаря, як велике державне свято – День Соборності України. Саме тоді на площі перед Київською Софією відбулася подія, про яку мріяли покоління українських патріотів: на волелюбному зібрані було урочисто проголошено злуку Української народної республіки і Західноукраїнської народної республіки.

В ДНЗ «Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу», в рамках відзначення Дня Соборності, на ранковій лінійці від лідерів УС прозвучала інформація про українську мрію - єдність, свободу і незалежність. Здобувачі освіти з різних регіонів України висловили свою єдність під час акції «Єдина Україна».

В бібліотеці було розгорнуто літературну виставку «З Україною в серці» та проведено годину спілкування «Соборність України: від ідеї до сьогодення».

На даних заходах згадалася історія походження свята, здобувачі освіти мали змогу поринути в ті часи, пройнятися духом патріотизму та гордості за свою Батьківщину та її героїв.

Підготовка за освітньо-кваліфікаційним рівнем –фаховий молодший бакалавр: