touTubefbInstagram icon

Надрукувати

27.04.2018 р. День Чорнобильської трагедії

Автор: Super User. Posted in Новини

З нагоди відзначення Дня Чорнобильської трагедії та міжнародного дня пам’яті жертв радіаційних аварій і катастроф в ДНЗ «Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу» було проведено ряд виховних заходів:

- 25 квітня 2018 року виховна година «Чорнобиль. Події і уроки» за участю майстра виробничого навчання Пісної І.А., викладача інформаційних технологій Баб’яка В.О. та координатора учнівського самоврядування Бенедіс Н.О.

- 26 квітня 2018 року здобувачі освіти, що проживають в гуртожитку закладу освіти разом із вихователями прийняли участь в урочистому покладанні квітів до пам’ятника ліквідаторам та постраждалим внаслідок аварії на Чорнобильській АЕС.

- Протягом місяця в бібліотеці здобувачі освіти та педагогічний колектив мали можливість ознайомитись з тематичною виставкою «Чорнобиль – це набат і біль».

Наш земний уклін, наша довічна вдячність тим, хто ризикуючи своїм життям і здоров’ям, брав участь у ліквідації наслідків аварії, це священна пам’ять про всенародний подвиг, який ніколи не зітреться з історії людства.

 

Підготовка за освітньо-кваліфікаційним рівнем –фаховий молодший бакалавр: