touTubefbInstagram icon

Новини

Надрукувати

28 червня 2021 року – День Конституції України

Автор: Vitalii. Posted in Новини

Щиро й сердечно вітаємо з визначним державним святом – Днем  Конституції  України! Конституція України – це той міцний фундамент, на якому будуються взаємовідносини в політичному, економічному, соціально-культурному житті народу.

В ДНЗ "Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу" було проведено ряд заходів спрямованих на інформування здобувачів освіти, що кожен є учасником державотворення.

Викладачем правознавства був проведений урок права «Конституція – фундамент суверенітету», правовий колаж «День Конституції: цікаві факти та історія становлення».

Лідерами учнівського самоврядування проведена пізнавальна вікторина «Любов моя Україна», літературно-поетичний колаж «Розмаїта Україно, в моїм серці ти – єдина!».

Вихователями в гуртожитку організовано перегляд кінофільмів, хронік, присвячених подіям здобуття Україною незалежності та прийняття Конституції «Тисячолітня хроніка подій». В рамках клубу вихідного дня, проведено майстер клас по виготовленню Ляльки-мотанки  на відповідну тематику.

На літературному блозі можна ознайомитися з калейдоскопом цікавих повідомлень «Конституція Пилипа Орлика – перша конституція світу».

Підготовка за освітньо-кваліфікаційним рівнем –фаховий молодший бакалавр: