Головна Новини Новини 16.12.2015 р. Відкрита виховна година «Шануй батька свого і матір свою…»

PostHeaderIcon 16.12.2015 р. Відкрита виховна година «Шануй батька свого і матір свою…»

16 грудня 2015 року відбулася відкрита виховна година «Шануй батька свого і матір свою…», проведена майстром виробничого навчання Ярмоленко С.В. разом з учнями групи № 27.

П'ята Божа Заповідь повчає: "Шануй  батька свого та матір свою, щоб довгі були дні твої на землі, яку Господь, Бог твій, дає тобі!”. Чому дотримання П'ятої заповіді про шанування батьків необхідно для того, щоб самому стати хорошим батьком? Чи годиться порушити заповідь, якщо батьки неправі? Чи можна виправити свої і батьківські помилки? Про ці та інші питання розмірковували учні під час виховної години. Висловлюючи власні думки, учні, навіть, трохи дискутували, але всі були переконані в тому, що у сім'ї діти повинні з повагою і шаною ставитися до батька й матері, а ті в свою чергу, любити і захищати своїх дітей. Так повинно бути, і тоді в сім'ї завжди пануватиме любов і взаєморозуміння. Материнська любов дає наснагу й силу, впевненість і захищеність, вона надихає й окрилює. Дитина, сповнена любові, і сама учиться любити навколишній світ. А батькова порада, мудрість і підтримка – це основа розуміння великої книги людського життя.

Ілюструючи головну думку виховної години, учні продемонстрували театральну мініатюру, а наприкінці заходу зачитали зворушливу притчу.

 

PostHeaderIcon Підготовка за освітньо-кваліфікаційним рівнем – кваліфікований робітник:

PostHeaderIcon Підготовка за освітньо-кваліфікаційним рівнем –фаховий молодший бакалавр:

Новини

news2

Роботи наших учнів

043

Голосування
Куди підете навчатись:
 
точний час