touTubefbInstagram icon

Новини

Надрукувати

26.04.2016 р. Заходи до 30-річчя Чорнобильської трагедії

Автор: Super User. Posted in Новини

30 років тому наша країна пережила техногенну катастрофу, відлуння якої українці відчувають і зараз. До 30-річчя Чорнобильської трагедії у нашому навчальному закладі відбулися заходи з метою вшанування жертв та постраждалих від аварії на ЧАЕС.

26 квітня 2016 року учні навчальних груп № 4, 5 та 32 з викладачами Веренич М.А. та Шаталовою А.С. відвідали Національний музей «Чорнобиль», де переглянули унікальні відеоматеріали про катастрофу та її наслідки, побачили діючий макет енергоблоку ЧАЕС та діораму "Чорнобильська АЕС до, під час й після аварії".

Цього ж дня у гуртожитку навчального закладу вихователями був проведений Вечір пам'яті "Чорнобильська зона", під час якого згадували страшні події 1986 року - ту квітневу ніч, що розділила життя багатьох українців на «до» та «після». По закінченні заходу учні переглянули фільм "Розщеплені на атоми".

У навчальному закладі протягом 21-28 квітня проходить виставка малюнків "Пам'ять про зранений край", а у бібліотеці навчального закладу розгорнута виставка тематичної літератури "Вони рятували не лише наше життя".

Підготовка за освітньо-кваліфікаційним рівнем –фаховий молодший бакалавр: