touTubefbInstagram icon

Новини

Надрукувати

01.10.2016-07.10.2016 р. Міжнародний день громадян похилого віку

Автор: Super User. Posted in Новини

   З 01 жовтня по 07 жовтня 2016 року у нашому навчальному закладі були проведені заходи присвячені Міжнародному дню громадян похилого віку та Дню ветерана, який Україна - як повноправний член ООН, відзначає 01 жовтня з 1991 року, щорічно. 

   Цей день – не лише можливість нагадати всім про людський обов’язок, а й бути турботливими і милосердними до найповажнішої частини суспільства. Це і привід до роздумів щодо подальшої долі людства, його культури, взаємозв’язку поколінь.

   Вихователем гуртожитку Коржиневською К.Б. було проведено круглий стіл «Хто старим допомагає, той гідною людиною зростає», лідери учнівського самоврядування під керівництвом практичного психолога Бенедіс Н.О. та майстра в/н Ярмоленко С.В. провели виховну годину «Добром забуте серце обігрійте»,  бібліотекарем Козак Т.В. створено тематичні виставки «Гірка правда війни» та «Герої різних поколінь». 

   Учні та педагогічний колектив взяли активну участь у заходах, адже ми мало замислюємося над тим, хто ж такі "особи похилого віку", чим маємо завдячувати їм. Передусім, це люди, які піднялися на найвищі вершини життя, з яких воно бачиться більш реальним, без оман. Їхнє найбільше багатство – досвід, знання, вміння, мудрість. Але найголовніше, що це покоління тих, хто на фронті чи в тилу, вистояли і зробили найбільший внесок у розгром гітлерівського фашизму. Цього не маємо забувати. 

 

Підготовка за освітньо-кваліфікаційним рівнем –фаховий молодший бакалавр: